Bu Blogda Ara

3 Aralık 2017 Pazar

Bebek Bakıcıları arıyanlar artık güvenilir hizmet için tek adres www.evinizdekibakici.com


Biricik varlığınız, kıymetliniz, gözünüzün nuru bebeğinizle çalıştığınız için yeteri kadar ilgilenemiyor musunuz? Veya bir ev kadını olsanız bile bebeğinizin sorumluluğunu sizinle paylaşacak güvenilir ve nitelikli bir bakıcıya mı ihtiyacınız var? Aile büyüklerinin durumu bunun için müsait değil mi; ya da bebeğinizin onların yanında sevgi, şefkat, güven ve ilgiden yana hiçbir sorunu olmayacağını düşünseniz bile aklınızda daha profesyonel bir bebek bakıcısı profili mi var?
Her koşulda doğru adrestesiniz; Evinizdeki Bakıcı firmamızın kuruluş amaçlarından biri bütün bu beklentilerinize cevap vermektir. İyi bir bebek bakıcısının sahip olması gereken nitelikler oldukça uzun bir liste oluşturuyor: Bebeğinizi emanet edeceğiniz kişi pozitif ve sıcakkanlı bir insan olmalı; ancak böyle biri çocuğunuzla neşeli vakitler geçirebilir ve ona kendini iyi hissettirebilir.
İyi bir bebek bakıcısının dakik bir insan olması gerekir; çünkü bu tip bir arayışı olan ailelerin çoğunda anne baba çalışmaktadır ve evden zamanında çıkmaları önemlidir. Bir bebek bakıcısı bebeği nelerle, ne şekilde beslemesi gerektiğini bilmeli; onun sağlıklı ve dengeli beslenmesini sağlamalı, bu konudaki huysuzluklarına karşı tahammüllü ve sabırlı olmalıdır. Sık sık bakıcı değiştirmek çocuğunuza zarar verir, o yüzden daha en başından birçok konuda titiz davranmanız gerekiyor. Evinizdeki Bakıcı olarak bu konuda sizin adınıza titiz davranmaya her an hazırız.
Gerek çocuk sahibi kişiler olduğumuzdan, gerek işimizdeki tecrübelerimizden ötürü taleplerinizi de, endişelerinizi de anlıyor ve size hak veriyoruz. Bebeğiniz için en doğru kişinin kim olduğuna karar verme sürecinizde size deneyimlerimizle yardımcı olmaktan onur duyarız. İlk 0-3 yaş bir çocuğun zihin yapılarının en hızlı geliştiği dönemdir ve bu yapıların bozulmaması çok önemlidir.
Zihin yapıları bozulan bir bebekte yemekte aşırı seçicilikten kusmaya, içe kapanıklıktan öğrendiği kelimeleri kullanamamaya, kabızlıktan içe kapanmaya kadar birçok vahim belirti görülebilir. Bebek temel ihtiyaçlarını karşılayan kişiye bağlanır; bağlandığı bu kişinin değişken ve tutarsız biri olması bebeğin tedirgin ve kaygılı olmasına yol açar. Bu yüzden bebek bakıcısını doğru seçmek çok önemlidir.
http://evinizdekibakici.com/bebek-bakicilari.html

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Evinizdekibakici ekibine çok teşekkürler hasta anne ve babama evlat gibi bi elaman sağladı şiddetle tavsiye ederim başarılarının devamını temenni ediyorum

Hasta Bakıcısı dedi ki...

Yardımcı Olabildikse Ne Mutlu Bize

Hasta Bakıcısı dedi ki...

http://cnar-gurp-dansmanlk.business.site/