Bu Blogda Ara

11 Mart 2018 Pazar

Prefosyonel Bebek Bakıcısı

Prefosyonel Bebek Bakıcısı

  • Tecrübeli Personel
  • Firma Bünyesinde
  • Bilgi ve Destek
  • Yabancı Yatılı Bakıcı Hizmeti
Çalışmak zorunda olan aile bireylerinin dünyaya gelen bebekleri 4 aylıkken işe geri dönmeye başlayabilirler. Eğer ailede bebekle ilgilenebilecek birisi yok ise bebek bakıcısı ihtiyacı doğar. Ailede bulunan fakat bebek bakıcılığı konusunda bilgisi olmayan kimselerin ise yine bebek bakıcı hizmetinden fayladanmaları doğru olacaktır.
Bebek bakıcılığı konusunda oldukça dikkatli tercihler yapılmalı. Ailelerin bebeklerini gönül rahatlığıyla bir bakıcıya teslim etmeleri için bizde seçtiğimiz personelin sabırlı,tutarlı ve huzurlu bir yapısının olmasına dikkat ediyoruz. Aynı zamanda eve yerleştirilecek kameralarla ailenin her zaman evi izleme imkanıda olacağından kontrol her zaman ailede olacaktır.

İkiz Bebek Bakıcıları

Bebek Bakıcısı
Bebek sayısı birden fazla olunca devreye girecek olan kişi hem hızlı hemde ekstra sabırlı olmalıdır. Anneye destek olacak bir bebek bakıcısı keslinlikle anne yükünü hafifletmeli ve işlerini yapmasına olanak sağlamalıdır. Eğer anne çalışıyorsa 2 bebeğe bakacak olan personelin kesinlikle aileyi zor durumda bırakacak bir hizmet sunması söz konusu olmamalıdır. Her şekilde hızlı olup çözüm üreten personellerimizle hem çocuğunuz hemde sizin için iyi bir çözüm olacaktır.




Bebek Bakıcısı Mülakatında Nelere Dikkat Edilmeli?

Bebek Bakıcısı
Bebek bakıcısı seçiminizi öncelikle hazırladığınız bir form ile ön eleme şeklinde yapabilirsiniz. Öncelikle ön elemeyi yapmak için seçtiklerinizden mülakata davet edip bu seferde geriye kalan diğer soruları sorabilirsiniz.
Seçtiğiniz adayların bebek bakım deneyimlerini sorup daha önce edindiği tecrübeleri sorup bu sorunlara nasıl çözüm ürettiğini öğrenin. Bu sizin için en büyük referans olacaktır. Sigara ve alkol kullanım durumunuda sormayı unutmayın.

Hiç yorum yok: