Bu Blogda Ara

4 Kasım 2018 Pazar

Yatılı Hasta Yaşlı Bakıcı Hizmetleri

Yatılı Hasta Yaşlı Bakıcı Hizmetleri

  • Hasta Bakıcı Hizmeti

    Hasta Bakıcısı
    • Tecrübeli Personel
    • Firma Bünyesinde
    • Bilgi ve Destek
    • Yabancı Yatılı Bakıcı Hizmeti
    Aile bireylerinin zamanla artan iş yükü ve sorumlulukları nedeniyle aile içindeki hasta bireye gereken ilgi gösterilmeyebilir. Zamanla ortaya çıkan bu durumu hasta bakıcısı personeli hizmetiyle önleyebilirsiniz. Hasta bakıcı hizmeti personeline ihtiyaç duyan aileler bu sayede işlerine ve sosyal yaşantılarına rahatlıkla dönüp günlük hayatlarına devam edebilirler. Alanında tecrübeli hasta bakıcı personel sayesinde bireyin düzenli ve dikkatli bir şekilde bakımı sağlanır.

Yatalak Hastalar için Bakıcı

Hasta Bakıcısı
Aile bireylerinden bakıma muhtaç olan kişinin kesinlikle sabırlı ve özenli davranılmalı bu şekildede bakımı yapılmalıdır. Temizlik ihtiyaçlarının, ilaçların düzenli olarak verilmesi ve 2 saatte bir yatak yarası oluşmaması için hastanın çevrilmesi gibi işler oldukça önemlidir.
Bu tarz yatalak hastalara genellikle yatılı bakıcı desteği alınması daha doğru olacaktır. Yatalak hastalar belirli zaman dilimlerinde hemşireler desteğiyle daha kontrollü bir bakım yapılmalıdır. Yatalak hastaların yatak yaralarının oluşmaması için çevrilmesi 
gerekmektedir.

Hasta Bakımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Hasta Bakıcısı
Yalak hasta bakımında tercih edeceğiniz personeller hem tecrübeli hemde şirket tarafından bir özgeçmişe sahip olmalıdır. Hasta bakımında dikkat edilmesi gereken hususlardan en önemlisi sabırlı ve dakik olmaktır. Zamanında ilacı verilmeli, 2 saatte bir yatak yarası oluşmaması için çevrilmelidir. Bütün bunları yaparkende hasta bakıcısı personelin bu çalışmalarada psikolojik açıdan hazır olması gerekemektedir. Yerli bakıcı olduğu gibi yabancı yaşlı bakıcısıda tercih edilebilir. Bütün personellerimizle yüz yüze yaptığımız mülakatlar neticesinde seçip sizin için profesyonelleri tercih ediyoruzrekmektedir.


Hiç yorum yok: