Bu Blogda Ara

5 Ağustos 2020 Çarşamba

Evde Yasli Hasta Bakici

Nasıl Bir Bakıcı Arıyorsunuz?

bakıcı bulma konusunda internette bir çok siteyi gezdiniz bulamadınız mı? Hemen bizimle iletişime geçmelisiniz. Sizlerin hasta babanıza veya Annenize Veya Yardıma ihtiyacı olan Yakınlarınıza bakacak onunla ilgilenecek ve onun ihtiyaçlarını her zaman karşılayacak “yardımcı bayanı” bizde bulabilirsiniz. Uzun yılların tecrübe deneyimi ile geniş Bay, Bayan bakıcı portföyümüz ile aradığınız yatılı bayan bakıcıyı hemen sizlere getiriyoruz.



Yapmanız gereken bizimle iletişime geçip şartlarınızı ve kriterlerinizi bize aktarmanız Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda en uygun olan Hasta Bakıcısı Veya Yaşlı bakıcısını bulup sizler ile ön görüşmeye randevu alıyoruz. Bu ön görüşme doğrultusunda Aile Bireylerine bakacak olan “Yatılı Bayan personel” tanımış olacaksınız. Böylece kimlere teslim edeceğiniz görürsünüz. Bu görüşmeler sonucunda Hazır Olarak Getirdiğimiz Personeli Hemen işe başlatabilirsiniz.





Hasta Bakıcısının Görevleri


Genel olarak hasta bakıcısının görevleri şu şekildedir.
– Günlük yaşam aktivitelerinin desteklenmesine yardımcı olur.
– Kişisel Temizlik (Tuvalet, Banyo gibi) konusunda yardımcı olur.
– Ağız yolu ile verilen ilaçların hazırlanması ve takibi.
– Hayati bulguların (Tansiyon, Nabız gibi) takibi.
– Hastaya ait yemeklerin yapılması ve hastaya verilmesi.
– Arkadaşlık ve sohbet ederek beraber vakit geçirme.
– Hastaya rutin hastane kontrolünde refakat etmek.
– Günlük fiziksel aktiviteler (Yürüyüş, egzersiz, masaj gibi)



”Evde yaşlı bakıcı”

 Hizmeti Veren Personelimiz haftanın 6 günü 24 saat hizmet verir yaşlı bireyin bakımını yaptığınız tecrübeli olup, gün boyunca istekleri kullanırla kalmayacak aynı zamanda başarılı bir iletişim tekniği uygulayarak, yaşlı bireyin kullanılmasını sağlar. Sağlık durumu hakkında her aşamada bilgi sahibi olacak uzman “yaşlı bakıcısı personeli”  bu konudaki gereklilikleri ve hassasiyetleri göz önünde bulunduracaktır haftada bir gün 24 saat izin kullanmaktadır.



Özbek BakıcıTürkmen Bakıcı Gürcü BakıcıUkraynalı BakıcıEtiyopyalı Bakıcı Güvenilir Bakıcılar için  çözüm ortağınız. Profesyonel tecrübeli bakıcılar. “Değişim Garantili” yatılı hasta bakıcı, İhtiyaçlarınızda Hemen Arayabilir ve Bilgi Alabilirsiniz.

  1. %100 Müşteri Memnuniyeti
  2. Deneyimli Uzman Ekip
  3. İstanbul 39 Semtte Mevcut Hizmet
  4. En Hesaplı Fiyat

ACİL BAKICI ARIYORUM : 0537391 86 45

ELEMAN ARIYORUM: 0212 945 40 43

Hiç yorum yok: